Timisoara
Se afişează 51-60 din 365 rezultate.
  • Retete cu unt de migdale
  • 0

  • Untul de migdale este o pasta comestibila cu consistenta cremoasa care se obtine din migdale prajite (la cald) sau naturale (rece), tocate si framantate pe o perioada ce poate dura de la 15 la 50 de minute.
  • Cum să gătești rețete sănătoase la cuptorul cu aburi
  • 0

  • Cei care vor să mănânce sănătos și să aibă în fiecare zi o dietă echilibrată în ceea ce privește alimentația trebuie să aibă un cuptor cu aburi. Fiind o inovație în materie de electrocasnice în bucătărie, acest tip de cuptor are marele avantaj de a găti alimente în suc propriu ...
  • Alegerti samanta orz Cardinal de cea mai buna calitate!
  • 0

  • Samanta orz Cardinal este o prima alegere pentru multi agrigultori, deoarece aceasta prezinta o investitie foarte buna datorita recoltei bogate pe care o ofera acolo unde este plantata. In general, se produc soiuri specifice de orz pentru a produce malt.
  • 0

  • Te numeri printre iubitorii de peste care consuma in mod regulat acest aliment? Fie ca il gatesti la cuptor sau in diverse combinatii cu salate, paste sau ca umplutura, este indicat sa cunosti ce beneficii iti aduce consumul acestui produs.
  • Vinuri de import versus vinuri românești
  • 0

  • O sticlă bună de vin te poate transporta cu ușurință înapoi la locul tău preferat. O seară caldă de vară în Italia? Un Chianti clasic te va duce înapoi la coastele mediteraneene și la mâncăruri proaspete și savuroase.
  • Food Truck - un tip de afacere in plina ascensiune
  • 0

  • Un food truck este o bucatarie mobila, destinata servirii preparatelor pentru consumatori. In Romania, trendul food truck a aparut in anul 2016, iar in prezent, este in plina ascensiune. Conceptul a luat amploare in ultimii ani, odata cu inceperea...
  • Cum se păstrează corect mierea: 4 sfaturi
  • 0

  • Recunoscută pentru gustul și aroma deosebit de plăcute, mierea are și nenumărate calități terapeutice. Din acest motiv, este considerată ca fiind unul dintre cele mai sănătoase alimente, iar nutriționiștii o recomandă ca un îndulcitor ...