Timisoara

Salata mixta cu naut si quinoa

Detalii

Categorie
Retete culinare
Modificat
acum 7 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1653

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Salata mixta cu naut si quinoa vegetariana (de post).

Ingrediente:
- 1 conserva de naut
- 100 g quinoa
- 2 rosii
- 3 tije de telina apio
- 1 avocado
- 1/2 legatura marar
- 1/2 legatura patrunjel frunze
- sare cu ardei iute


Mod de preparare:

Se fierbe mai intai quinoa, dupa care se raceste sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.
Nautul din conserva se clateste cu apa inainte sa fie pus in bolul pentru salata.
Telina se taie marunt, rosiile se taie cubulete, mararul si patrunjelul se toaca,
Din avocado se face o pasta care tine loc de maioneza.

Se amesteca toate si se sareaza.

Nota:
Cine doreste poate adauga si putin ulei si lamaie... eu nu am simtit nevoia pentru ca erau rosiile acrisoare.
Noi am servit-o cu falafel.


Pofta Buna!

Reteta realizata de Lavinia Laura Bratu

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/