Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Prepare for a job, prepare to fulfill your dream! PJPD 2022-3-RO01-KA152-YOU-000102994

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 3 luni si 1 saptamana
Vizualizari
495

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

32 de tineri participanți din patru țări diferite, s-au reunit, în perioada 25 mai - 4 iunie 2023, pentru a participa la proiectul „Erasmus_Prepare for a job, prepare to fulfill your dream!- PJPD”, 2022-3-RO01-KA152-YOU-000102994.

Tinerii au avut parte de workshop-uri și prezentări, au lucrat în echipă, au trecut prin procesele de recrutare, au izbutit să pună la punct CV-uri cu adevărat bune, scrisori de intenție eficiente și au participat la interviuri simulate de către specialiști, ca să se familiarizăm cu viața de la birou și etapele ei.

Asociația APSES și Corpul European de Solidaritate, alături de partenerii din Macedonia, Lituania și Italia au fost cei ce au făcut posibil acest proiect. Prin această cale, dorim să ne exprimăm recunoștința pentru angajamentul lor și al voluntarilor în sprijinul proiectului.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro